Kayıtlar

Hikayelerimı ve Yazılarımı Açmak İçin;

Yazmış olduğum iki farklı hikayeye ulaşmak için sol üst köşedeki üç çizgiye tıklayıp açılan mini sayfadaki " Hikayelerim; " yazan bölümden okumak istediğinizi seçebilirsiniz. . Yazılarıma ulaşmak içinse mini sayfanın en altında yer alan " Yazılarım; " dan istediğinizi seçebilirsiniz. Üstüne tıklamanız yeterli olacaktır. Düşüncelerinizi belirtmek içinse her sayfanın en altında yer alan yorum bölümünden yorum yapabilirsiniz. İyi okumalar!

Selamlar!

Evet, Giriş bölümünü yayımlamış olduğum hikayemden sonra yeni bir hikaye daha yayımladım! Biraz daha neşeli, biraz kızıl, bir mizahi. Bakmazsanız darılırım! Sol üst köşe, üç çizgi, "Hikayelerim" bölümü, "Giriş | Kızıl Boya" Koşun!

Merhabalar;

Kelimelerim benim özellerimdir. Kitaplarım, dinlediklerim ve yazdıklarım paylaşılmazlarımdır. Ama bir cesaret işte, buradayım. Canım gibi sakladığım yemeğimi önünüze sunuyorum. Lezzetini alır mısınız, kokusunu çeker misiniz içinize bilemem. Ama sadece göz gezdirseniz bile yeter, göz bebeğinizde yaşama kucak açabilirim. . . Yazdıklarıma sol üst köşedeki üç çizgiye tıklayıp Hikayelerim ya da Yazılarım bölümünden ulaşabilirsiniz.